Sweden   Logga in  |   Skapa konto   |  
Antal produkter: [0]
Valutor:
Sverige Brand Skor Mall
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Vi är fast beslutna att skydda din integritet. All information som ges till oss kommer endast att användas för att förbättra din shoppingupplevelse med den här webbplatsen. All personlig information som du skickar in kommer att användas enbart för att bearbeta dina beställningar och skyddas av vår säkra server. Vi kommer inte att vidarebefordra dina personuppgifter till någon organisation.

Från tid till annan kan vi lämna statistisk information om försäljning, handelsmönster och navigeringstekniker till ansedda tredjepartsföretag. Detta består enbart av data som samlats in om dig och andra användare i form av sammanställda resultat. Det kommer inte att innehålla någon direkt personlig information som identifierar dig som kund.

Eventuella ändringar i våra informationsinsamling politik kommer att publiceras på denna sida. Genom att använda webbplatsen, samtycker du till att samla in information. Du är garanterad att vi kommer att förse dig med absolut handla sekretess.

Säkerhet

På grund av en växande mängd internetbedrägerier genom stulna eller ogiltiga kreditkortsnummer, har J & V samlingar Pty Ltd fann det nödvändigt att genomföra strängare säkerhetsåtgärder i ett försök att minska risken för kreditkort missbruk. Detta kommer att hjälpa till att skydda oss själva och dig som kund, mot brottslig verksamhet. Vissa användare av vår webbplats kan bli tillfrågad om kreditkort verifiering. Du kommer att kontaktas via e-post bör vi behöver denna information från dig. J & V samlingar Pty Ltd vill säkerställa att alla våra kunder kan handla med fullt förtroende på nätet. Vi har vidtagit alla tänkbara åtgärder för att ge absolut säkerhet till våra kunder i sina kontakter med oss. Vi har skapat en säker transaktion miljö för handel på Internet. Våra e-handelssystem använder Secure Sockets Layer-teknik SSL för att säkerställa din shoppingupplevelse är säker, sund och säker i alla lägen. SSL låser all information som skickas från dig till J & V samlingar Pty Ltd i en krypterad kuvert. Det gör det nästan omöjligt att snappas upp av en obehörig part, så länge som din webbläsare och lokala nätverk stödja användningen av krypterade dataöverföringar. SSL är det system som används av alla välrenommerade e-handelssajter. I händelse av obehörig användning av ditt kreditkort, måste du meddela ditt kreditkortsföretag i enlighet med dess rapporteringsregler och förfaranden.

Prissättning / Valuta / Fakturering

Alla priser är exklusive eventuella lokala skatter, tullar eller avgifter och därmed dessa kan tas ut på varor på de lokala myndigheterna vid leverans utanför USA.

Alla priser på hemsidan standard att Pound. De valuta konvertering uppgår förekommer på denna sida är för din information bara syfte och är ungefärliga belopp i din valuta vald. Ditt kreditkort kommer att debiteras i pund för den mängd som visas med £ som valuta och konverterade belopp som anges här är inte nödvändigtvis de exakta belopp som kommer att visas på ditt kontoutdrag som internationella valutakurser är benägna att ändra utanför vår kontroll.

Alla kreditkort avgifter tas ut automatiskt när man lämnar in en beställning. Vi använder, som stora webbplatser gör, ett säkert och kodad faktureringssystem som heter SSL. Det innebär att vi inte håller några kreditkortsuppgifter på våra system vid varje given tidpunkt, av uppenbara säkerhetsskäl. Resultatet av att använda denna säker metod är att i samma ögonblick du skickar dina kreditkortsuppgifter och klicka på knappen och beställa, du debiteras automatiskt skicka, och det är första och sista gången vi gör någon nytta av dina kreditkortsuppgifter.

Kuponger

Kuponger kan inte användas tillsammans med något annat erbjudande (t.ex. annandag jul, nyår Salu) och kan inte lösas in mot kontanter.

Website Information

Informationen på denna webbplats har sammanställts för din bekvämlighet. Vi tror att all information på denna webbplats för att vara korrekt att det bästa av vår kunskap.

Copyright © 2018 www.krigsfilm.se. Powered by Sverige Brand Skor Mall
Du har IP-adress: 54.81.209.0     New Balance Skor , Onitsuka Tiger , Puma Sverige , Adidas Skor , Lacoste Skor